Inloggen
Inschrijfformulier inleveren

Kijk hier nog even naar:

 • Voornaam is niet ingevuld
 • Achternaam is niet ingevuld
 • Adres is niet ingevuld
 • Postcode is niet ingevuld
 • Woonplaats is niet ingevuld
 • Telefoonnummer is niet ingevuld
 • Emailadres is niet ingevuld
 • Geboortedatum is niet volledig ingevuld
 • Te waarschuwen persoon is niet ingevuld
 • Telefoonnummer van te waarschuwen persoon is niet ingevuld
 • Relatie tot te waarschuwen persoon is niet ingevuld
 • Vervoer is niet ingevuld
 • Vereniging is ongeldig
 • Tent formaat is niet ingevuld
 • Eerst van de Bataille Zomercursus gehoord is niet ingevuld
 • Voorwaarden zijn niet geaccepteerd
 • Inschrijving is nog niet bevestigd

   

Inschrijfformulier Zomercursus 2024


Neem vóór het invullen eerst de inschrijfvoorwaarden aandachtig door!
Persoonsgegevens
Persoonlijke gegevens benodigd voor inschrijving voor de Bataille Zomercursus 2024. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en nimmer aan derden worden verstrekt.
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Geslacht
Geboortedatum (dd-mm-jjjj) - -
Contactpersoon
Mocht het noodzakelijk zijn, dan willen we graag in geval van nood contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Het is van belang dat deze informatie volledig wordt ingevuld.
Bij ongeval waarschuwen
Telefoon
Relatie tot
Vervoer
Hoe kom je naar de Zomercursus?
kenteken:


De zomercursus start op de zondag al vroeg. Jullie worden tussen 09:00 en 10:00 uur verwacht voor inschrijving en om 10:00 uur vindt de officiële opening van de zomercursus plaats. We snappen dat het wellicht wat aan de vroege kant is voor de zondag en voor OV-gangers wellicht onmogelijk om rond die tijd aan te schuiven. Daarom kunnen we jullie het volgende aanbieden: aankomst op zaterdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur en voor EUR 2,50 extra staat er een ontbijtje voor je klaar op zondagochtend. Zo heb je rustig de tijd om aan te komen, je tentje op te zetten en je te settelen.
Aankomst op zaterdagavond?

Ervaring
Ervaringsniveau?


Ben je al lid van een (H.E.M.A.) vereniging

Workshops
Zoals elk jaar werken we druk aan het workshopprogramma. Mede afhankelijk van jullie interesses zullen we het aanbod samen stellen. Het aanvinken van een of meerdere workshops biedt geen garantie van doorgang van de workshop of plaatsing op de workshop. Tijdens de Zomercursus zelf worden er een dag van te voren inschrijflijsten neergelegd waarop je kan aangeven welke workshop je wilt volgen.
Welke workshop(s) zou je (naast het hoofdprogramma) graag willen volgen?
Medisch
De volgende velden leeg laten indien niet van toepassing.
Medische risicofactoren (bv. diabetes, allergieën etc.)
Gebruik je medicijnen op regelmatige basis? Zo ja, welke?
Voedsel
Ben je vegetariër of veganist? Geen probleem! Wij kunnen hierin voorzien.
Heb je andere, bijzondere, dieetwensen of allergieën (glutenvrij, lactosevrij etc.) neem dan voor inschrijving even contact met ons op via zomercursus@bataille-krijgskunsten.nl.
Onze kookploeg zal dan contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken
Dieetwensen

Slaapplaats
Wat zijn de afmetingen van je tent?
Ik deel mijn tent met
Kleding
Let op! De t-shirts kunnen kleiner uitvallen dan je gewend bent. Ben je niet zeker van je maat, bestel dan een maat groter. Dames kunnen ook heren maten bestellen en andersom.
Wat is je t-shirt maat?
Helaas kunnen we de maat 3XL niet garanderen. Afhankelijk van de kleurkeuze die gemaakt wordt zal dit t-shirt wel/niet beschikbaar zijn. Mocht je deze maat nodig hebben en het blijkt dat deze niet beschikbaar is, zullen we contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken.
Zoals altijd krijg je van ons een uniek t-shirt cadeau bij je deelname, maar we weten ook dat ze erg gewild zijn! We willen je deze keer ook weer de mogelijkheid aanbieden om een extra Bataille Zomercursus t-shirt bij te bestellen. De kosten hiervoor bedragen EUR 17,50. Indien je kiest voor een extra t-shirt, bestellen wij deze in dezelfde maat als dat je hierboven aangegeven hebt.
Extra t-shirt

Waarvan ken je ons?
Hoe heb je voor het eerst van de Bataille Zomercursus gehoord?
Vragen, suggesties en/of opmerkingen
Bevestiging
Ik geef Bataille toestemming om na de Zomercursus van 2024 mijn naam en emailadres te bewaren om mij informatie te geven over activiteiten in de toekomst

Ik geef Bataille toestemming om beeldmateriaal (foto's & video's) gemaakt tijdens de Zomercursus te gebruiken voor commerciele en promotionele doeleinden

Ik heb de inschrijfvoorwaarden die op de website staan gelezen (http://bataille-krijgskunsten.nl/Zomercursus_Voorwaarden)
Bij deze bevestig ik mijn deelname aan de Bataille Zomercursus van 2024 en ben hiermee zowel het inschrijfgeld als het cursusgeld verschuldigd