Inloggen

Bedankt voor je inschrijving voor de Zomercursus van 2023!

Na ontvangst van je inschrijving en de betaling van het inschrijfgeld, ontvang je via de e-mail een kopie van je inschrijfformulier ter bevestiging. Aanvullend hierop ontvang je een factuur voor het cursusgeld en, indien aangegeven, voor het extra ontbijt op zondagochtend en het extra t-shirt.

Via de e-mail en onze Social Media kanalen (Instagram & Facebook) wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en alle belangrijke informatie omtrent de Zomercursus van 2023. Op deze kanalen worden o.a. de workshops aan jullie voorgesteld.

Begin augustus 2023 ontvang je via de e-mail het programmaboekje met alle benodigdheden. We trachten deze informatie ongeveer 2 weken voor aanvang van de Zomercursus aan je te versturen. Daarnaast zal je, rond begin augustus, een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de speciale Bataille Zomercursus 2023 Deelnemers Facebook groep. Hierin kunnen jullie elkaar vast leren kennen en worden ook de leden van de organisatie aan jullie voorgesteld.

Update woensdag 26 juli 2023
I.v.m. de deadline voor het bestellen van de t-shirts, is het vanaf dinsdag 25 juli 2023 helaas niet meer mogelijk een t-shirt bij je inschrijving te ontvangen. Dit geldt voor het t-shirt wat je standaard krijgt, evenals het aangevinkte extra t-shirt.

Mocht je tot die tijd nog vragen hebben, wij beantwoorden deze uiteraard graag voor je via de mail van zomercursus@bataille-krijgskunsten.nl.

We kijken er naar uit om je in 2023 te mogen verwelkomen in Heeswijk!

Met vriendelijke groet,
Bataille Krijgskunsten
Het Zomercursus Organisatie Team

Selina Jansen

LET OP!


  • Het kan voorkomen dat de mail rechtstreeks in je spam-folder terecht komt! Vergeet deze niet te controleren en zorg dat je dit e-mailadres goedkeurt. Zo mis je geen informatie van ons!

  • Het versturen van de factuur, na inschrijving, kan enige dagen in beslag nemen. Mocht je binnen 7 dagen na inschrijving nog geen factuur ontvangen hebben, neem dan even contact met ons op.

 
Bataille 2021