Inloggen

Kosten & Voorzieningen Zomercursus 2024

De kosten voor deze 5-daagse Zomercursus 2024 bedragen € 385,- per persoon.
Dit bedrag bestaat uit € 50,- inschrijfgeld en € 335,- cursusgeld.

Wat neem je mee?

Voor de Zomercursus 2024 raden we je aan om het volgende mee te nemen: spullen om te overnachten, zoals een tent en slaapspullen. Sportkleding, een handdoek, regenkleding (just in case), uiteraard een zonnebril en/of een petje voor als het te lekker weer is en het belangrijkste van alles: een goed humeur! In het programmaboekje, dat je ongeveer twee weken voor de aanvang van de Zomercursus ontvangt, staat een gedetailleerde lijst.Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd! Je kunt elke dag een ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes verwachten.
Ben je vegetariër of veganist? Geen probleem! Wij kunnen hierin voorzien.
Heb je andere, bijzondere, dieetwensen (glutenvrij, lactosevrij etc.) neem dan voor inschrijving even contact met ons op via
zomercursus@bataille-krijgskunsten.nl. Onze kookploeg zal dan contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Neem zelf extra snacks of iets te knabbelen en drinken mee voor in de avond.Wat kun je nog meer meenemen? Muziekinstrumenten zijn altijd welkom! Je eigen middeleeuwse hobbyspullen en middeleeuwse of moderne spellen ook.

 
Bataille 2021